Vastuu

Kaikkia tällä sivulla esiintyvistä tiedoista ja kuvista osa on lainattu (ja kerrottu mistä), sivusto on tuottoa tavoittelematon. Kirjoitetut tekstit ovat mielipiteitä, joten tekijä ei ota vastuuta mistään mitä sivulla on sanottu eikä ohjeiden soveltamisesta. mm. liikenteessä oleviin ajoneuvoihin, aiheutuneesta vahingosta tai vastaavasta.

MILLOINKAAN liikenteessä olevan mopon/skootterin/mopoauton nopeus ei saa ylittää yli 45km/h.

sivuston tietoa voi käyttää suuntaa-antavana ohjeena omaan käyttöön ( HUOM. EI LIIKENNE) tarkoitettuihin mopoihin.

sivulta löytyvät tiedot ovat peräisin eritietolähteistä kuten wikipediasta, motot.netistä, ym. suorien lainauksien vaatimat merkinnät on pyritty lisäämään ( mistä otettu) ja kiitos antamaan kyseiselle kirjoittajille. kuvat ovat kaappauksena niiden aidoilta sivuilta eikä niihin välttämättä ole kaikkiin tekijän oikeuksij.
tällä hetkellä olevat kuvat ovat väliaikaisija ja vaihdetaan omiin mahdollisimman pian ilman viivettä.

toivoo. admin

P.S.
Sivun  lyhyen iän takia kuvia on jouduttu lainaamaan toisilta sivuilta, ylläpitäjät ovat ERITTÄIN pahoillaan, syystäkin, kyseiset kuvat tullaan vaihtamaan pikimmin, asiallisiin ja oikeutettuihin kuviin, jos jollain on MITÄÄN kuvistsa ja tekstistä sanottavaa kuten virheitä tai kokee tekstin suoraksi lainauksessa pyydämme kauniisti ilmoittamaan vaikka kommentilla, jolloin asialle tehdään nopeasti korjaus, sivustolla ei ole tarkoitus loukata ketään.

myös mahdollisista asiavirheistä pyydämme kauniisti, ilmoittamaan vaikka kommenteilla, jotta virheet saataisiin pois
sivusto on vielä PAHASTI kesken ja on alati kehittyvä tulevaisuudessakin